Farmaceutski-biokemijski fakultet

Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
od 1882. godine

POZIV NA TESTIRANJE – radno mjesto položaj I. vrste – voditelj ostalih ustrojstvenih jedinica, interni naziv: voditelj studentske poslovnice, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu

14.9.2021.

POZIV NA TESTIRANJE – radno mjesto položaj I. vrste – voditelj ostalih ustrojstvenih jedinica, interni naziv: voditelj studentske poslovnice, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu

14.9.2021.

Povjerenstvo za izbor jednog izvršitelja (m/ž) na radno mjesto položaj I. vrste – voditelj ostalih ustrojstvenih jedinica, interni naziv: voditelj studentske poslovnice, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, daje sljedeću obavijest:

Prethodna pisana provjera znanja i sposobnosti za kandidate prijavljene na javni natječaj (NN br. 94/2021) za izbor jednog izvršitelja na radnom mjestu položaj I. vrste – voditelj ostalih ustrojstvenih jedinica, interni naziv: voditelj studentske poslovnice, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenuodržat će se u dva dijela.

Prvi dio pisane provjere znanja i sposobnosti održat će se 21. rujna 2021. godine i obuhvaća provjeru znanja iz područja uredskog poslovanja i pravila na temelju kojih pravne osobe koje imaju javne ovlasti postupaju i rješavaju u upravnim stvarima, kao i područja visokog obrazovanja, pravilnika Sveučilišta u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijskoga fakulteta, kao i Informacijskog sustava visokih učilišta – ISVU te poznavanje rada na računalu (izvori: Uredba o uredskom poslovanju, Zakon o općem upravnom postupku, Zakon o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju, Pravilnik o studiranju na diplomskim studijima Sveučilišta u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta http://www.pharma.unizg.hr/files/file/dokumenti/akti-fbf/Pravilnik-o-studiranju-na-diplomskim-studijima-FBF-a-2014.pdf , Pravilnik o doktorskom studiju na Sveučilištu u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu http://www.pharma.unizg.hr/files/file/Studiji/Pravilnik_Doktorski_studij_FBF_2017.pdf , Pravilnik o specijalističkim studijima Sveučilišta u Zagrebu http://www.pharma.unizg.hr/files/file/dokumenti/akti/Pravilnik-o-poslijediplomskim-specijalistickim-studijima-Sveucilista-u-Zagrebu.pdf , ISVU priručnik https://www.isvu.hr/javno/hr/dokumenti/ISVUprirucnik.pdf ).

Kandidati koji na pisanoj provjeri znanja i sposobnosti (te poznavanja rada na računalu) ostvare najmanje 60% ukupnih bodova bit će pozvani na provjeru znanja engleskog jezika u govoru i pismu.

Kandidati koji ispunjavaju opće i formalne uvjete iz natječaja bit će putem elektroničke pošte obaviješteni o točnom vremenu i mjestu održavanja testiranja, odnosno selekcijskog razgovora.

 

Po dolasku na provjeru znanja od kandidata će biti zatraženo predočenje odgovarajuće identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta kandidata.

 

Kandidati koji ne mogu dokazati identitet ne mogu pristupiti testiranju.

 

Molimo kandidate da ponesu svoj pribor za pisanje i da za vrijeme boravka na testiranju koriste zaštitnu masku zbog trenutne epidemiološke situacije.