Farmaceutski-biokemijski fakultet

Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
od 1882. godine

Novosti

22.12.2023.

Edukacija “Usluga upravljanja farmakoterapijom: Od teorije do prakse” u organizaciji Sveučilišta u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta u suradnji s Hrvatskom ljekarničkom komorom i Domom zdravlja Zagreb Centar

Prijavite se na prvu edukaciju “Usluga upravljanja farmakoterapijom: Od teorije do prakse” koja će se održati u organizaciji Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta Sveučilišta u suradnji s Hrvatskom ljekarničkom komorom i Domom zdravlja Zagreb Centar u Zagrebu 14.-16. ožujka 2024. Više o programu edukacije, prijavama, kotizaciji i mogućnostima sudjelovanja kao sponzor edukacije pogledajte na poveznici.

5.12.2023.

Rezultati Javnog poziva za dodjelu državnih stipendija u STEM područjima znanosti za akademsku godinu 2023./2024.

Poštovani studenti, obavještavamo Vas da su objavljene rang-liste (liste) državne STEM stipendije. Rang-liste (liste) dostupne su u mrežnoj aplikaciji https://stemstipendije.mzo.hr/.             Studenti AAI@EduHr elektroničkim identitetom pristupaju mrežnoj aplikaciji stemstipendije.mzo.hr te jedinstvenom identifikacijskom oznakom provjeravaju mjesto na rang-listi (listi). Studenti koji su na rang-listi (listi) u kvoti, odnosno iznad praga za ostvarivanje prava na stipendiju, bit će obaviješteni elektroničkom poštom da su ostvarili pravo na državnu stipendiju. Zaprimanje e-poruke nije preduvjet za ostvarivanje prava na državnu STEM stipendiju te svi studenti koji su se prijavili na Javni poziv, neovisno o zaprimanju predmetne obavijesti, mogu svoje mjesto na rang-listi (listi) provjeriti u mrežnoj aplikaciji stemstipendije.mzo.hr. Za prihvaćanje državne STEM stipendije potrebno je u mrežnoj aplikaciji stemstipendije.mzo.hr do utorka, 12. prosinca 2023. godine, do 12 sati, označiti Izjave koje prethode prihvaćanju Uvjeta stipendiranja, zatim prihvatiti Uvjete stipendiranja te upisati isključivo IBAN računa koji glasi na ime i prezime dobitnice/dobitnika STEM stipendije. Važna napomena: Prihvaćanje Uvjeta stipendiranja smatra se činom sklapanja Ugovora. Ako u navedenom roku student/ica ne prihvati Uvjete stipendiranja, smatrat će se da ne prihvaća državnu stipendiju. Ako student/ica odbija državnu STEM stipendiju, potrebno je u mrežnoj aplikaciji stemstipendije.mzo.hr označiti Ne prihvaćam stipendiju. Liste i rang-liste izrađene su u skladu s Pravilnikom o uvjetima i načinu ostvarivanja prava studenata na državnu stipendiju u STEM područjima znanosti (Narodne novine, broj 70/2023.) Ljubazno Vas molimo da redovito pratite mrežnu stranicu Ministarstva znanosti i obrazovanja u svrhu daljnjih saznanja o ovogodišnjoj dodjeli stipendija.

27.11.2023.

Pliva - oglas za studentski posao

Pliva - oglas za studentski posao Studenti za pomoć u Mikrobiološkom i biološkom laboratoriju (m/ž)

17.11.2023.

Pliva - oglas za studentski posao

Pliva - oglas za studentski posao

13.11.2023.

Erasmus+ stručna praksa, 2. krug natječaja za ak. god. 2023./24. - objavljen

Tekst Natječaja nalazi se na sljedećoj poveznici: https://www.unizg.hr/nc/vijest/article/2-krug-natjecaja-za-mobilnost-studenata-erasmus-strucna-praksa/   Drugi krug Natječaja je namijenjen studentima koji sa stručnom praksom žele početi u razdoblju od 12.2.2024.- 1.8.2024.   Završetak mobilnosti je najkasnije 30.9.2024.   Krajnji rok za online prijave je 29.2.2024. u 12h (podne) - ili ranije, ovisno o predviđenom datumu polaska.   Krajnji rok za dostavu prijavne dokumentacije je 29.2.2024. do kraja dana - ili ranije, ovisno o predviđenom datumu polaska.   Postoji mogućnost i ranijeg zatvaranja natječaja u slučaju ranijeg isteka predviđenih sredstava.   VAŽNO: Postupak prijave je, jednako kao i do sad, predviđen elektroničkim putem. Naime, predviđeno je da svaki student-prijavitelj ispunjava svoju online prijavu, a da nakon toga dostava popratne prijavne dokumentacije ide isključivo preko koordinatora sa sastavnica, slanjem na email adresu natjecaj.placement@unizg.hr.   Svi studenti odabrani na Natječaju imaju pravo na financijsku potporu iz Erasmus+ sredstava neovisno o eventualnom paralelnom financiranju od strane prihvatne institucije i neovisno o iznosu tog dodatnoga financiranja.

2.11.2023.

Natječaj za sveučilišne specijalističke studije u ak.god. 2023./2024. - POPUNJAVANJE SLOBODNIH MJESTA

SVEUČILIŠTE U ZAGREBU FARMACEUTSKO-BIOKEMIJSKI FAKULTET    

2.11.2023.

Natječaji za dodjelu Stipendije Grada Zagreba studentima ostalih godina studija za akademsku godinu 2023./2024.

Poštovani, obavještavamo Vas da su 31. listopada 2023. na internetskoj stranici Grada Zagreba, www.zagreb.hr, objavljeni Natječaji za dodjelu Stipendije Grada Zagreba studentima ostalih godina studija za 2023./2024. akademsku godinu. Rok za predaju prijava je 30. studenoga 2023. do 15,00 sati.

25.10.2023.

Natječaju za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu za ak. god. 2023./2024.

Natječaju za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu za ak. god. 2023./2024. Prijave na Natječaj počinju 25. listopada i traju do 15. studenoga 2023., a obavljaju se isključivo elektroničkim putem upisivanjem podataka u aplikaciju na internetskoj stranici Sveučilišta u Zagrebu www.unizg.hr/stipendije Odluka o raspisivanju Natječaja za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu 2023.2024. Natječaj za dodjelu stipendija Sveučilšta u Zagrebu_2023_2024_FINAL

20.10.2023.

Pravilnik o provedbi postupaka jednostavne nabave

Na temelju članka 31. Statuta Sveučilišta u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, Fakultetsko vijeće Sveučilišta u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta na 1. redovitoj sjednici u akademskoj godini 2023./2024., održanoj 19. listopada 2023. godine, usvojilo je Pravilnik o provedbi postupaka jednostavne nabave Sveučilišta u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta. Pravilnik je objavljen 20. listopada 2023. godine na mrežnim stranicama Fakulteta kako bi osmog dana od dana objave stupio na snagu.

19.10.2023.

Pliva - oglas za studentski posao

STUDENTE ZA ADMINISTRATIVNE POSLOVE U PROIZVODNJI (m/ž) Odjel Suhih oralnih oblika, koji je sastavni dio Plivine proizvodnje, je u potrazi za studentom/icom za obavljanje administrativnih poslova vezanih uz proces proizvodnje. Vaš profil: student/ica završnih godina ili apsolvent/ica FKIT-a, PMF-a (Kemija), FBF-a, PBF-a i slično student/ica s mogućnošću rada preko studentskog ugovora raspoloživi ste raditi 30 sati tjedno kroz duži vremenski period (minimalno 6 mjeseci) aktivno se služite engleskim jezikom i dobro poznajete MS Office alate Kao član Tevinog odjela Suhih oralnih oblika imat ćete priliku za učenje i razvoj u internacionalnom okruženju. Započnite karijeru i postanite dio PLIVINOG tima koji pruža priliku za razvoj kroz rad na izazovnim i dinamičnim zadacima! Ako ste u navedenom radnom mjestu prepoznali izazov za svoju karijeru te udovoljavate navedenim uvjetima, prijavite se najkasnije do 28. listopada 2023. na poveznici https://cloud.teva-europe.com/student_job.