Farmaceutski-biokemijski fakultet

Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
od 1882. godine

Novosti

6.12.2017.

STEM stipendije - produžen rok za prihvaćanje stipendije

Obavještavamo Vas da je Ministarstvo znanosti i obrazovanja produžilo rok za prihvaćanje STEM stipendija do četvrtka 7. prosinca 2017. godine do 12 h.

4.12.2017.

PROMOCIJE MAGISTARA FARMACIJE I MAGISTARA MEDICINSKE BIOKEMIJE I LABORATORIJSKE MEDICINE - 02.12.2017.

FOTO STUDIO "IPIK" U subotu, 2. prosinca 2017. na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu promovirano je 55 magistara farmacije i 5 magistara medicinske biokemije i laboratorijske medicine. Promotori su bili prof. dr. sc. Željan Maleš, dekan, izv. prof. dr. sc. Ana Mornar Turk, prodekanica za studente i studijske programe, izv. prof. dr. sc. Jasmina Lovrić, prodekanica za znanost i istraživanje i izv. prof. dr. sc. Zrinka Rajić-Džolić prodekanica za kvalitetu i poslijediplomske specijalističke studije. Na svečanosti promocija sudjelovao je Mješoviti studentski pjevački zbor Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu „Cappella panacea“.

30.11.2017.

Stipendije u STEM područjima znanosti

Dana 28. studenoga 2017. godine u 11 h, objavljene su rang-liste studenata koji su ostvarili pravo na STEM stipendiju. Rang-liste će biti objavljene na poveznici: https://stemstipendije.mzo.hr. Studenti putem svoje jedinstvene identifikacijske oznake mogu provjeriti svoje mjesto na rang-listi. Studenti koji su ostvarili pravo na državnu stipendiju u STEM područjima znanosti primit će obavijest o ostvarivanju prava na državnu STEM stipendiju preko adrese elektroničke pošte evidentirane u sustavu AAI@EduHr. Ukoliko student koji je ostvario pravo na državnu STEM stipendiju želi prihvatiti stipendiju, mora u roku od 5 dana od slanja obavijesti (do 5. prosinca 2017.g. do 12:00 h) označiti izjave koje prethode prihvaćanju Uvjeta stipendiranja te upisati svoj IBAN žiro-računa. Prihvaćanje Uvjeta stipendiranja smatra se činom sklapanja ugovora. Ukoliko u navedenom roku student ne prihvati Uvjete stipendiranja, smatrat će se da ne prihvaća državnu stipendiju te će obavijest o ostvarivanju prava na državnu stipendiju dobiti sljedeći student na rang-listi ispod praga do ispunjenja kvote (3400 stipendija).

30.11.2017.

Natječaj za dodjelu stipendija u školskoj odnosno akademskoj 2017./2018. godini

Fond za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata raspisao je Natječaj za dodjelu stipendija u školskoj odnosno akademskoj 2017./2018. godini. Tekst Natječaja kao i obrasci za prijavu nalaze se na sljedećoj internetskoj poveznici: https://branitelji.gov.hr/vijesti/natjecaj-za-dodjelu-stipendija/1884

28.11.2017.

Dan otvorenih vrata Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta

Farmaceutsko-biokemijski fakulteti otvorio je svoja vrata, šestu godinu zaredom, u subotu 25. studenog 2017. Svim zainteresiranim posjetiteljima, budućim studentima i široj javnosti FBF se predstavio jednim znanstveno-stručnim predavanjem i iznimno zanimljivim studentskim predavanjem o brojnim izvannastavnim akivnostima koje se studentima nude tijekom studiranja. Nakon predavanja zaposlenici i studenti organizirali su sedam interaktivnih radionica u kojima su mogli uživati svi posjetitelji. Više o Danu otvorenih vrata na poveznici

28.11.2017.

Farmaceutsko-biokemijski fakultet uspješno se predstavio na 22. Smotri Sveučilišta u Zagrebu

Farmaceutsko-biokemijski fakultet predstavio se na 22. Smotri Sveučilišta u Zagrebu od 23. do 25. studenog 2017. u prostoru Studentskog centra. Tijekom tri dana svim zainteresiranim posjetiteljima i potencijalnim budućim studentima predstavljene su važne informacije o studiju farmacije i medicinske biokemije, a uz brojne interaktivne radionice te iznimno popularan kviz putem mobilne aplikacije svi zainteresirani mogli su doznati nešto više o šećernoj bolesti. Prezentaciju o studiju održali su studenti predstavivši projekte i aktivnosti Studentskog zbora, Studentske udruge CPSA i Sportske udruge FBF-a. Više o smotri na poveznici

28.11.2017.

PROMOCIJE MAGISTARA FARMACIJE I MAGISTARA MEDICINSKE BIOKEMIJE I LABORATORIJSKE MEDICINE - 25.11.2017.

FOTO STUDIO "IPIK" U subotu, 25. studenog 2017. na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu promovirano je 47 magistara farmacije i 13 magistara medicinske biokemije i laboratorijske medicine. Promotori su bili prof. dr. sc. Željan Maleš, dekan, izv. prof. dr. sc. Ana Mornar Turk, prodekanica za studente i studijske programe, izv. prof. dr. sc. Jasmina Lovrić, prodekanica za znanost i istraživanje i izv. prof. dr. sc. Zrinka Rajić-Džolić prodekanica za kvalitetu i poslijediplomske specijalističke studije. Na svečanosti promocija sudjelovao je Mješoviti studentski pjevački zbor Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu „Cappella panacea“.

24.11.2017.

INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO

Poštovani studenti i djelatnici fakulteta, ovim putem Vas želimo obavijestiti o održavanju INFO pulta o INTELEKTUALNOM VLASNIŠTVU koji će biti 29.11.2017 u srijedu 12.00-17.00 na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu.  

23.11.2017.

Važna obavijest: Natječaj za akademsku mobilnost u 2018. godini (prvi krug) - nedostupnost online obrasca u subotu 25.11. prijepodne

Poštovani, zbog redovitog održavanja servera na kojem se nalazi online obrazac prvog kruga Natječaja za akademsku mobilnost u 2018. g., u subotu 25. studenoga prijepodne od 8 do 12 sati online obrazac neće biti dostupan. Informacija je objavljena na stranici natječaja: http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/natjecaj-za-akademsku-mobilnost-u-2018-godini-prvi-krug/.

21.11.2017.

Najbolje sa Sveučilišta

Plakat