Farmaceutski-biokemijski fakultet

Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
od 1882. godine

Poziv na radionicu za prijavu CEEPUS mreža

11.10.2017.

Radionica za prijavu mreža u programu CEEPUS održat će se u ponedjeljak, 23. listopada 2017. godine u prostorijama Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, u Donjim Sveticama 38, s početkom u 14 sati. Predviđeno trajanje radionice je do 16 sati.

Organizator radionice je Nacionalni ured za CEEPUS u Hrvatskoj, a vodit će ju prof. dr. sc. Vladimir Mrša, dugogodišnji CEEPUS koordinator mreže „For Safe and Healthy Food in Middle-Europe“, te Stručnjak u programu CEEPUS.

Mreže su temelj mobilnosti u CEEPUS-u, Srednjoeuropskom programu međusveučilišne razmjene (www.ceepus.info), a čine ih najmanje 3 visoka učilišta (odjela, odsjeka ili katedri) iz minimalno tri različite zemlje sudionice programa. Svake godine rok za prijavu novih mreža ili obnovu postojećih je 15. siječnja. Prijavu podnosi nositelj mreže, dok partneri prilažu dodatnu dokumentaciju. 

Po pozitivnoj evaluaciji svaka mreža dobiva kvote za odlaznu i dolaznu mobilnost u idućoj akademskoj godini (2018./2019.). Važno je napomenuti kako je prolaznost na prošlogodišnjoj prijavi mreža bila je visokih 79%.

Radionica je prvenstveno namijenjena zainteresiranima za ulogu nositelja prijave mreže (koordinatorima mreža), no također, dobrodošli su i predstavnici  onih visokih učilišta koja se žele priključiti nekoj od postojećih mreža u ulozi partnera.

Za potvrdu sudjelovanja potrebno je ispuniti prijavu dostupnu na sljedećoj poveznici:

https://goo.gl/forms/cYttvPivnbzFdyS82

Rok za prijavu je 16. listopada.