Farmaceutski-biokemijski fakultet

Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
od 1882. godine

Oglasna ploča

22.3.2022.

UNIC seminar o angažiranom istraživanju

Poštovani, u okviru UNIC4ER projektne komponente, 29. ožujka 2022. od 12.30 - 14.30 (CET) održat će se UNIC SEMINAR NA TEMU NAJBOLJIH PRAKSI U ANGAŽIRANOM ISTRAŽIVANJU. Više informacija i poveznica za registraciju dostupni su na https://www.unic.eu/en/events/learning-engaged-research. Letak je dostupan ovdje.

21.3.2022.

Obavijest o nastupnom predavanju - dr. sc. Lovorka Đerek

Temeljem članka 3. i 4. Odluke o obliku i načinu provedbe nastupnog predavanja za izbor u znanstveno-nastavna zvanja, umjetničko-nastavna i nastavna zvanja te članka 24. Statuta Sveučilišta u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, dekanica Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta daje   O B A V I J E S T   kojom se obavještavaju svi nastavnici, članovi Fakultetskog vijeća Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, studenti Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta i svi ostali zainteresirani, da će   dr. sc. Lovorka Đerek   održati  nastupno predavanje s temom   “Proteini u krvi”   u četvrtak, 24. ožujka 2022. u 9 sati u Velikoj predavaonici, Domagojeva 2.   Nastupno predavanje pristupnice održat će se na predmetu Klinička biokemija s hematologijom, a u okviru natječaja za izbor četiri naslovna docenta, u znanstvenom području biomedicina i zdravstvo, polje farmacija, grana medicinska biokemija, bez zasnivanja radnog odnosa, na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu.

21.3.2022.

Obavijest o nastupnom predavanju - dr. sc. Ana Kozmar

Temeljem članka 3. i 4. Odluke o obliku i načinu provedbe nastupnog predavanja za izbor u znanstveno-nastavna zvanja, umjetničko-nastavna i nastavna zvanja te članka 24. Statuta Sveučilišta u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, dekanica Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta daje   O B A V I J E S T   kojom se obavještavaju svi nastavnici, članovi Fakultetskog vijeća Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, studenti Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta i svi ostali zainteresirani, da će   dr. sc. Ana Kozmar   održati  nastupno predavanje s temom   “Laboratorijska dijagnostika alergijskih bolesti”   u srijedu, 23. ožujka 2022. u 15 sati u Velikoj predavaonici, Ante Kovačića 1.   Nastupno predavanje pristupnice održat će se na predmetu Imunologija, a u okviru natječaja za izbor četiri naslovna docenta, u znanstvenom području biomedicina i zdravstvo, polje farmacija, grana medicinska biokemija, bez zasnivanja radnog odnosa, na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu.  

10.3.2022.

Obavijest o nastupnom predavanju - dr. sc. Ivana Ćelap

Temeljem članka 3. i 4. Odluke o obliku i načinu provedbe nastupnog predavanja za izbor u znanstveno-nastavna zvanja, umjetničko-nastavna i nastavna zvanja te članka 24. Statuta Sveučilišta u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, dekanica Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta daje   O B A V I J E S T   kojom se obavještavaju svi nastavnici, članovi Fakultetskog vijeća Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, studenti Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta i svi ostali zainteresirani, da će   dr. sc. Ivana Ćelap   održati  nastupno predavanje s temom   “Hemolitičke anemije – opći dio”   u ponedjeljak, 14. ožujka 2022. u 12 sati u Maloj predavaonici, Domagojeva 2.   Nastupno predavanje pristupnice održat će se na predmetu Hematologija 2, a u okviru natječaja za izbor četiri naslovna docenta, u znanstvenom području biomedicina i zdravstvo, polje farmacija, grana medicinska biokemija, bez zasnivanja radnog odnosa, na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu.  

10.3.2022.

Obavijest o nastupnom predavanju - dr. sc. Marko Žarak

Temeljem članka 3. i 4. Odluke o obliku i načinu provedbe nastupnog predavanja za izbor u znanstveno-nastavna zvanja, umjetničko-nastavna i nastavna zvanja te članka 24. Statuta Sveučilišta u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, dekanica Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta daje   O B A V I J E S T   kojom se obavještavaju svi nastavnici, članovi Fakultetskog vijeća Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, studenti Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta i svi ostali zainteresirani, da će   dr. sc. Marko Žarak   održati  nastupno predavanje s temom   “Protočna citometrija”   u srijedu, 16. ožujka 2022. u 15 sati u Velikoj predavaonici, Ante Kovačića 1.   Nastupno predavanje pristupnika održat će se na predmetu Imunologija, a u okviru natječaja za izbor četiri naslovna docenta, u znanstvenom području biomedicina i zdravstvo, polje farmacija, grana medicinska biokemija, bez zasnivanja radnog odnosa, na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu.

10.3.2022.

Obavijest o nastupnom predavanju - dr. sc. Andrea Tešija Kuna

Temeljem članka 3. i 4. Odluke o obliku i načinu provedbe nastupnog predavanja za izbor u znanstveno-nastavna zvanja, umjetničko-nastavna i nastavna zvanja te članka 24. Statuta Sveučilišta u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, dekanica Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta daje   O B A V I J E S T   kojom se obavještavaju svi nastavnici, članovi Fakultetskog vijeća Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, studenti Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta i svi ostali zainteresirani, da će   dr. sc. Andrea Tešija Kuna   održati  nastupno predavanje s temom   “Laboratorijska dijagnostika autoimunih bolesti”   u srijedu, 16. ožujka 2022. u 16 sati u Velikoj predavaonici, Ante Kovačića 1.   Nastupno predavanje pristupnice održat će se na predmetu Imunologija, a u okviru natječaja za izbor četiri naslovna docenta, u znanstvenom području biomedicina i zdravstvo, polje farmacija, grana medicinska biokemija, bez zasnivanja radnog odnosa, na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu.

10.3.2022.

Obavijest o nastupnom predavanju - dr. sc. Désirée Coen Herak

Temeljem članka 3. i 4. Odluke o obliku i načinu provedbe nastupnog predavanja za izbor u znanstveno-nastavna zvanja, umjetničko-nastavna i nastavna zvanja te članka 24. Statuta Sveučilišta u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, dekanica Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta daje   O B A V I J E S T   kojom se obavještavaju svi nastavnici, članovi Fakultetskog vijeća Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, studenti Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta i svi ostali zainteresirani, da će   dr. sc. Désirée Coen Herak   održati  nastupno predavanje s temom   “Stečeni poremećaji zgrušavanja”   u četvrtak, 17. ožujka 2022. u 9 sati u Velikoj predavaonici, Domagojeva 2.   Nastupno predavanje pristupnice održat će se na predmetu Klinička biokemija s hematologijom, a u okviru natječaja za izbor četiri naslovna docenta, u znanstvenom području biomedicina i zdravstvo, polje farmacija, grana medicinska biokemija, bez zasnivanja radnog odnosa, na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu.

10.3.2022.

Obavijest o nastupnom predavanju - dr. sc. Saša Kralik Oguić

Temeljem članka 3. i 4. Odluke o obliku i načinu provedbe nastupnog predavanja za izbor u znanstveno-nastavna zvanja, umjetničko-nastavna i nastavna zvanja te članka 24. Statuta Sveučilišta u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, dekanica Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta daje   O B A V I J E S T   kojom se obavještavaju svi nastavnici, članovi Fakultetskog vijeća Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, studenti Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta i svi ostali zainteresirani, da će   dr. sc. Saša Kralik Oguić   održati  nastupno predavanje s temom   “Imunologija trudnoće”   u četvrtak, 17. ožujka 2022. u 17 sati u Seminarskoj učionici, Ante Kovačića 1.   Nastupno predavanje pristupnice održat će se na predmetu Imunologija, a u okviru natječaja za izbor četiri naslovna docenta, u znanstvenom području biomedicina i zdravstvo, polje farmacija, grana medicinska biokemija, bez zasnivanja radnog odnosa, na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu.

9.3.2022.

Obrana završnog specijalističkog rada - Martina Vlašić

Obrana završnog specijalističkog rada Martine Vlašić, studentice poslijediplomskog specijalističkog studija Klinička farmacija pod naslovom "Farmakogenetika inhibitora protonske pumpe" će se održati u četvrtak, 10. ožujka 2022. godine, u 13 sati u Maloj predavaonici Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, Domagojeva 2.  

1.3.2022.

5. DAN KVALITETE FARMACEUTSKO-BIOKEMIJSKOG FAKULTETA

  5. dan kvalitete Sveučilišta u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta održat će se u petak, 4. ožujka 2022. s početkom u 10.00 sati, u on-line okruženju putem Zoom platforme. Tema 5.  Dana kvalitete Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta je društvena uloga visokih učilišta. Program je dostupan na linku Forma za prijavu: https://forms.office.com/r/H944HtjFm1 ___________________________________ Poveznica za sastanak: Ured1 FBF is inviting you to a scheduled Zoom meeting. Topic: 5. Dan kvalitete FBF-a Time: Mar 4, 2022 10:00 AM Sarajevo, Skopje, Zagreb Join Zoom Meeting https://zoom.us/j/95600880132 Meeting ID: 956 0088 0132