Farmaceutski-biokemijski fakultet

Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
od 1882. godine

ODLUKA O RASPISIVANJU IZBORA ZA PREDSTAVNIKA ZAPOSLENIKA KOJI NISU ČLANOVI FAKULTETSKOG VIJEĆA ILI NEMAJU SVOJE PREDSTAVNIKE U FAKULTETSKOM VIJEĆU

25.1.2022.

 

ODLUKA O RASPISIVANJU IZBORA ZA PREDSTAVNIKA ZAPOSLENIKA KOJI NISU ČLANOVI FAKULTETSKOG VIJEĆA ILI NEMAJU SVOJE PREDSTAVNIKE U FAKULTETSKOM VIJEĆU (.pdf)

 

Raspisuju se izbori za predstavnika zaposlenika koji nisu članovi Fakultetskog vijeća ili nemaju svoje predstavnike u Fakultetskom vijeću.

Način provođenja ovih izbora određen je odlukom o provođenju izbora.

 

Sindikat i svaka skupina od najmanje 20% radnika koja će podnijeti listu kandidata za predstavnika zaposlenika koji nisu članovi Fakultetskog vijeća ili nemaju svoje predstavnike u Fakultetskom vijeću dužna je u roku od pet radnih dana od dana objavljivanja, odnosno dostavljanja ove odluke, predložiti svog člana i njegovog zamjenika u izbornom odboru te o tome pisano obavijestiti sindikalnog povjerenika Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta.

 

Član izbornog odbora i njegov zamjenik neće moći biti kandidati niti za predstavnika ni njegovog zamjenika u Fakultetskom vijeću.

 

Ova je odluka dana 24. siječnja 2022. objavljena na svim oglasnim mjestima poslodavca i dostavljena Nezavisnom sindikatu znanosti i visokog obrazovanja, jedinom sindikatu koji ima svoje članove kod poslodavca te poslodavcu.