Farmaceutski-biokemijski fakultet

Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
od 1882. godine

Poziv na testiranje - radno mjesto I. vrste - stručni suradnik, interni naziv: stručni suradnik za ekonomske poslove, na određeno vrijeme - zamjena, u punom radnom vremenu, u Jedinici za financije i računovodstvo

5.1.2023.

Povjerenstvo za izbor jednog izvršitelja (m/ž) na radno mjesto I. vrste – stručni suradnik, interni naziv: stručni suradnik za ekonomske poslove, na određeno vrijeme - zamjena, u punom radnom vremenu, daje sljedeću obavijest:

 

Prethodna pisana provjera znanja i sposobnosti za kandidate prijavljene na javni natječaj (NN br. 137/2022) za izbor jednog izvršitelja (m/ž) na radno mjesto I. vrste – stručni suradnik, interni naziv: stručni suradnik za ekonomske poslove, na određeno vrijeme - zamjena, u punom radnom vremenu, održat će se u utorak 10. siječnja 2023. godine i obuhvaća provjeru znanja i sposobnosti iz područja računovodstva te poznavanje rada na računalu.

 

Kandidati koji na pisanoj provjeri znanja i sposobnosti ostvare najmanje 50% ukupnih bodova bit će pozvani na selekcijski razgovor.

 

Kandidati koji ispunjavaju opće i formalne uvjete iz natječaja bit će putem elektroničke pošte obaviješteni o točnom vremenu i mjestu održavanja testiranja, odnosno selekcijskog razgovora.

 

Po dolasku na provjeru znanja od kandidata će biti zatraženo predočenje odgovarajuće identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta kandidata.

 

Kandidati koji ne mogu dokazati identitet ne mogu pristupiti testiranju.