Farmaceutski-biokemijski fakultet

Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
od 1882. godine

Novosti

16.10.2018.

Natječaj za dodjelu stipendije studentima farmacije

Ljekarna Jadran raspisuje natječaj za dodjelu stipendija studentima farmacije. Privola  Izjava Natječaj   

12.10.2018.

Aktivacija i upotreba sustava Office 365

Poštovani, da biste mogli koristiti uslugu Office 365 za akademsku zajednicu molimo Vas da sa službene adrese za elektroničku poštu pošaljete poruku na it@pharma.hr sa slijedećim podacima: - predmet e-pošte: Aktivacija Office365 - sadržaj: AAI@EduHr korisnički identitet (samo korisničko ime, bez lozinke) Nakon što dobijete povratnu poruku da je izvršeno parametriranje, usluzi možete pristupiti putem poveznice: http://portal.office.com/   Obzirom da se na IT sustavu parametriranje za svakog korisnika mora izvršiti pojedinačno, molimo Vas za strpljenje. U slučaju potrebe za tehničkom podrškom, ista je osigurana od strane Microsofta putem stranice: https://support.microsoft.com/hr-hr/ VAŽNO UPOZORENJE: Po završetku studiranja ili prestankom radnog odnosa korisnicima Office365 sustava će biti onemogućena prijava na sustav pomoću AAI@EduHr korisničkog identiteta. Zbog navedenog korisnici više neće moći pristupiti podacima koje imaju pohranjene na OneDrive sustavu te ih je potrebno pohraniti na drugi medij za pohranu podataka.


4.10.2018.

Objava za vježbe iz Farmaceutske kemije 1

Vježbe iz kolegija Farmaceutska kemija 1 Obavještavaju se studenti grupe V2 da vježbe počinju u utorak, 9.10. u 13.00. Na vježbe je obavezno ponijeti kutu, naočale i skriptu za vježbe. Prvi radni dan se rade vježbe Acetilsalicilna kiselina i Benzokain, koje je potrebno naučiti. Znanje će biti ispitano prije početka vježbi.

27.9.2018.

Natječaj za stipendiju za diplomski studij na Georgia Institute of Technology (Georgia Tech), SAD - rok za prijavu: 19 listopada 2018.

Poštovani studenti, obavijest o Natječaju za stipendiju Zaklade Naumann-Etienne za diplomski studij na Georgia Institute of Technology (Georgia Tech) u Atlanti, SAD za ak. god. 2019./2020 dostupna je ovdje. Rok za prijavu je petak 19. listopada 2018. Poveznica na Natječaj objavljen na sveučilišnim stranicama je: http://www.unizg.hr/nc/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-studenata/ostale-mogucnosti-stipendiranja/.

27.9.2018.

The registration for Winter School of Research Commercialisation is now open

The Winter School of Research Commercialisation is an intensive three-day course designed for PhD students, postdoctoral fellows and early career academics who are interested in gaining skills required to collaborate with the pharmaceutical or biotech industry, or to set up a company in the healthcare field. Number of participants is limited to 40. The registration fee is 400,00 HRK, and includes tuition, course materials and all meals during the course. The registration deadline is October 4, 2018. You can find the registration form here.

26.9.2018.

Izgradi svoj put izvrsnosti

Već petnaestu godinu, prije početka nove akademske godine počinju prijave za studentsku udrugu eSTUDENT. Udruga okuplja studente različitih interesa i ideja, a cilj im je pružiti priliku da steknu nova znanja, praktična iskustva te da podignu kvalitetu svog studiranja i izgrade svoj put izvrsnosti. Ove godine posebno se stavlja naglasak na studente kao pojedince te na stvaranje mreže znanja i izvrsnosti. Udruga traži nove članove koji žele steći praktično iskustvo prije završetka fakulteta, upoznati zanimljive ljude i dobro se zabaviti. Članstvo u Udruzi odlična je prilika za sve studente da izađu iz svoje sigurne zone i počnu raditi na izgradnji vlastitog puta izvrsnosti kroz sudjelovanje na različitim projektima, predavanjima, edukacijama i radionicama te kroz povezivanje s drugim studentima, poduzećima i akademskom zajednicom. Udruga se sastoji od osam skupina unutar kojih se nalazi mnogo različitih timova s različitim područjima djelovanja, pa svaki student može pronaći tim koji odgovara njegovim interesima. “Ako se želite razvijati te dobiti priliku biti dijelom raznolikih aktivnosti i pritom shvatiti puno značenje riječi zajednica, onda je eSTUDENT udruga za vas. Dok ste mladi, sad su prilike pred vama koje možete isprobati i testirati i iskoristite ih dok su tu.”, poručila je prošlogodišnja predsjednica udruge Martina Radanović. Ako ste odlučili izgraditi svoj put izvrsnosti, prijaviti se možete od  26. rujna do 16. listopada na web stranici eSTUDENTa. Sve što vas zanima o Udruzi i pristupnom procesu možete saznati na nizu događanja koja će se održati u listopadu poput predavanja "Upoznaj eSTUDENT" gdje ćete moći saznati sve informacije od samih voditelja timova, a više o njima saznajte na službenoj stranici, Facebooku, LinkedInu ili Twitteru.

21.9.2018.

OBAVIJEST o upisu u prvu godinu studija Sveučilišta u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta akademske godine 2018./2019., rujanski rok

OBAVIJEST o upisu u prvu godinu studija Sveučilišta u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta akademske  godine 2018./2019., rujanski rok

14.9.2018.

UPISI U ZIMSKI SEMESTAR AKADEMSKE GODINE 2018./2019.

Upisi u zimski semestar akademske godine 2018./2019.   provodit će se od 17. do 25. rujna 2018. godine u uredovno vrijeme Studentske poslovnice od 9.30 do 12.30 sati. Po potrebi, a radi bolje organizacije upisa,  svaki dan u 9.30 sati  bit će podijeljeni brojevi prema kojima će se studenti tog dana upisivati.

13.9.2018.

64. IPSF World Congress u Mendozi

U razdoblju od 30. srpnja do 8. kolovoza 2018. godine održao se 64. po redu IPSF World Congress u Mendozi. CPSA je ove godine je imala 12 predstavnika, čime je bila jedna od većih delegacija na spomenutom događaju.