Farmaceutski-biokemijski fakultet

Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
od 1882. godine

Novosti

23.2.2015.

Obrana završnog specijalističkog rada - Marina Cokarić

Obrana završnog specijalističkog rada Marine Cokarić, mag. pharm., studentice poslijediplomskog specijalističkog studija Klinička farmacija pod naslovom ”Terapijski problemi u liječenju astme; opservacijsko istraživanje na uzorku pacijenata iz Doma zdravlja 'Solin'” održati će se u petak, 27. veljače 2015. godine, u 12.00 sati u Studentskoj učionici  Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, Ante Kovačića 1.

23.2.2015.

EBEC – najveće studentsko inženjersko natjecanje u Europi

Već tradicionalno osmu godinu zaredom studentska udruga BEST Zagreb u sklopu svog projekta EBEC Zagreb-Dani inženjera daje šansu mladim inženjerima da svoja umijeća iskažu pred profesorima, predstavnicima tvrtki te svojim kolegama.

23.2.2015.

Pristup staroj internetskoj stranici

Staroj internetskoj stranici moguće je pristupiti putem poveznice http://fbf-arhiva.s2.novenaweb.info/ a ukoliko želite uređivati sadržaj potrebno je pristupiti putem poveznice http://fbf-arhiva.s2.novenaweb.info/webmaster

20.2.2015.

Poziv na iznošenje primjedbi i komentara uoči postupka reakreditacije

Poštovani, Farmaceutsko-biokemijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu trenutno prolazi postupak reakreditacije koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu Farmaceutsko-biokemijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu posjetit će stručno povjerenstvo. Ukoliko želite dostaviti svoj komentar članovima stručnog povjerenstva, primjedbe, sugestije, ili želite pohvaliti rad Vašega visokog učilišta ili nekih pojedinaca, slobodno iznesite svoje mišljenje putem povjerljive komunikacije https://www.azvo.hr/hr/komentari-institucija do 27. veljače 2015. godine. Agencija za znanost i visoko obrazovanje jamči anonimnost svim osobama koje napišu komentare. Dobivene će se informacije koristiti isključivo u postupku reakreditacije Vašega visokog učilišta.

20.2.2015.

Poziv studentima na sudjelovanje u reakreditaciji

Poštovani studenti, Farmaceutsko-biokemijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu trenutno prolazi postupak reakreditacije koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu naše visoko učilište posjetit će stručno povjerenstvo. Obvezan dio protokola posjeta su odvojeni sastanci s upravom visokog učilišta, predstavnicima nastavnog osoblja i studentima. Ljubazno Vas molimo da se u ponedjeljak, 2. ožujka 2015. godine u Velikoj predavaonici, A. Kovačića 1 u 11:15 sati odazovete u što većem broju na sastanak sa stručnim povjerenstvom koje bi željelo čuti i vaš glas. Više o samom postupku reakreditacije možete naći na internetskoj stranici Agencije za znanost i visoko obrazovanje: https://www.azvo.hr/hr/vrednovanja/postupci-vrednovanja-u-visokom-obrazovanju/reakreditacija-visokih-ucilista/postupak-reakreditacije-visokih-ucilista-i-dokumenti-za-reakreditaciju-2012-2013


19.2.2015.

Erasmus info sastanak

Povodom otvaranja Erasmus+ natječaja za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u četvrtak, 26.02.2015. u 10.30 održat će se Erasmus informativni sastanak gdje će studenti moći saznati više o mogućnostima studiranja u inozemstvu putem Erasmusa i drugih programa studentske razmjene. Mjesto sastanka je mikroskopska dvorana Zavoda za Farmakognoziju (Marulićev trg 20).

18.2.2015.

Erasmus+ Natječaj za Studente studijski boravak 2015./16.

Sveučilište u Zagrebu na temelju sklopljenih Erasmus+ međuinstitucijskih sporazuma s inozemnim visokoškolskim ustanovama iz programskih zemalja raspisalo je Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa ključne aktivnosti 1 u akademskoj godini 2015./2016. Natječaj možete pronaći na mrežnim stranicama Sveučilišta pod Razmjena studenata/Natjecaji: http://www.unizg.hr/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-studenata/natjecaji/ Upute za online prijavu možete naći ovdje, ISCED kodove možete pronaći ovdje, a pojašnjenje za objavljene pdf tablice međuinstitucijskih sporazuma ovdje.

16.2.2015.

Bilateralna razmjena studenata, 2015/16: Moskva, Singapore, Kanada

U okviru bilateralne međusveučilišne razmjene objavljeni su sljedeći Natječaji za studentsku razmjenu u zimskom semestru ak. god. 2015./2016.

10.2.2015.

Obavijest za studente koji ponovno upisuju kolegij

Studenti koji ponovno upisuju određeni kolegij trebaju mu obavezno pristupiti putem Merlina gdje će biti dostupne sve novosti vezane uz predmetni kolegij. Ukoliko je za određeni kolegij potrebna lozinka, molimo da se jave predmetnom nastavniku kako bi dobili lozinku potrebnu za pristup sadržaju kolegija na Merlinu. Rad stare internetske stranice bit će obustavljen 1. travnja 2015. godine te joj više neće biti moguće pristupiti.