Preskočite na glavni sadržaj

Poslijediplomski studiji

Sveučilišni specijalistički studiji

Sveučilišni specijalistički studiji u području Biomedicine i zdravstva koji se provode na Farmaceutsko-biokemijskome fakultetu pružaju mogućnost usvajanja novih znanja, vještina i kompetencija stručnjacima koji su profesionalno već angažirani ili se žele pripremiti za buduće profesionalno bavljenje u specijaliziranim područjima farmacije i medicinske biokemije. Odabirom jednog od sveučilišnih specijalističkih studija učinit ćete mnogo za Vašu profesionalnu karijeru, jer ćete pridonijeti vlastitoj cijeloživotnoj edukaciji i poboljšati svoja znanja i kompetencije, ali i za struku u kojoj djelujete. Trenutno je moguće birati između sedam dostupnih sveučilišnih specijalističkih studija pod vodstvom uglednih stručnjaka za specifična područja djelovanja i razvoja farmacije i medicinske biokemije, i to: Dermatofarmacija i kozmetologija, Klinička farmacija, Medicinska biokemija i laboratorijska medicina, Molekularna dijagnostika, Toksikologija, Razvoj lijekova te Fitofarmacija s dijetoterapijom.
Upisi na sveučilišne specijalisitičke studije provode se jednom godišnje, a detaljnije o izboru specijalističkog studija i upisima možete pronaći pod Upisi na sveučilišni specijalistički studij.

Doktorski studij Farmaceutsko-biokemijske znanosti

Farmaceutsko-biokemijski fakultet nositelj je doktorskoga studija “Farmaceutsko-biokemijske znanosti” iz područja biomedicine i zdravstva, znanstvenog polja farmacije i znanstvenih grana: „Farmacija“ i „Medicinska biokemija“ te od ak. god. 2016./2017. nosi oznaku “visoke razine kvalitete”. Program doktorskoga studija doktorandima pruža znanja i vještine, potiče kritički način razmišljanja te stvara preduvjete za uspješan i odgovoran znanstveni rad u skladu s najvišim znanstvenim, stručnim i etičkim standardima u području biomedicine i zdravstva. Doktorski program kvalitetno pokriva potrebe specifičnih istraživačkih djelatnosti u sustavu znanosti, obrazovanja i gospodarstva te doprinosi prenošenju znanja između akademskog, gospodarskog i javnog sektora.
Upisi na doktorski studij provode se jednom godišnje, a detaljnije o upisima možete pronaći pod Upisi na doktorski studij.

 

Studiji

Pretraživanje

Vrh