Farmaceutski-biokemijski fakultet

Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
od 1882. godine

Natječaj Erasmus+ studenti studijski boravak (SMS) za programske zemlje (EU-KA103) za zimski semestar akademske godine 2021./22. - kriteriji rangiranja i druge važne informacije

11.3.2021.

Poštovani studenti,

 

objavljen je Natječaj Erasmus+ studenti studijski boravak (SMS) za programske zemlje (EU-KA103) za zimski semestar akademske godine 2021./22., poveznica:

http://www.unizg.hr/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-studenata/natjecaji/.

Molimo da natječajnu dokumentaciju predate u STUDENTSKU POSLOVNICU Fakulteta najkasnije do 25. ožujka 2021. (12:00 sati – podne): odnosi se na datum i vrijeme primitka dokumentacije, ne na poštanski žig..

Kriterije FBF-a za rangiranje studenata prijavljenih na Natječaj možete naći ovdje.

VAŽNO: Prema Kriterijima FBF-a, pri rangiranju prijavljenih studenata u obzir se uzima težinski prosjek ocjena. Stoga je na Studomatu potrebno odabrati potvrdu pod brojem 6: “Potvrda o upisu s prijepisom ocjena za bolonjske studije” (svrha pod brojem 107 “sudjelovanje u programu studentske razmjene ERASMUS+”), jer ta potvrda uz prosječnu ocjenu prikazuje i težinski prosjek ocjena.

Sporazumi FBF-a s inozemnim sveučilištima vezani uz Natječaj za Erasmus+ SMS - studijski boravak za 2020./21. dostupni su ovdje, kako biste dobili uvid u dogovorene jezike mobilnosti (Table C. Recommended language skills).

Napominjemo da studenti koji žele iskoristiti mobilnost za izradu diplomskog rada moraju ishoditi izjavu izabranog mentora/institucije o stanom jeziku kojeg će koristiti tijekom mobilnosti, ukoliko se on razlikuje od radnog jezika inozemnog sveučilišta/institucije na koju se student prijavljuje za mobilnost.