Farmaceutski-biokemijski fakultet

Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
od 1882. godine

Obavijest studentima

30.9.2020.

Poštovani studenti,

Nastava u akademskoj godini 2020./21. počinje 1. listopada prema rasporedu objavljenom pod Satnica na mrežnoj stranici Fakulteta (http://www.pharma.unizg.hr/hr/studij-i-studiranje/diplomski-studij/satnica0).

Prema usvojenom modelu izvođenja nastave u akademskoj godini 2020./21., nastava će se odvijati u mješovitom obliku, kao kombinacija nastave u „klasičnom“ obliku i nastave u obliku e-učenja. 

S obzirom na specifičnost situacije u kojoj smo se našli, vezano za pandemiju, moguće su promjene rasporeda održavanja nastave. O svim promjena bit ćete pravovremeno obaviješteni kroz sustav za e-učenje Merlin.

Sve obavijesti i materijali vezani za početak akademske godine dostupni su u sustavu za e-učenje Merlin, u okviru e-kolegija Referada.

Studenti su na početku akademske godine dužni prijaviti se u sustav za e-učenje Merlin, korištenjem elektroničkog AAI identiteta, te potpisati Izjavu o obvezi mjerenja temperature te Izjavu o autorskim pravima. Potpisanu izjavu o obvezi mjerenja temperature potrebno je predati putem sustava Merlin do 5. listopada 2020 (uputa će biti dostupna u sustavu Merlin, Referada.

Studenti kojima je utvrđena zaraza virusom SARS-CoV-2 ili im je izrečena mjera samoizolacije dužni su odmah o tome obavijestiti na adresu covid19@pharma.hr.

Studenti koji imaju povišenu tjelesnu temperaturu, respiratorne simptome, ili ostale simptome zarazne bolesti (poremećaj osjeta njuha i okusa, glavobolja, malaksalost, bolovi u mišićima, probavne tegobe i sl.) ne smiju ulaziti u prostore Fakulteta i trebaju se odmah javiti svom izabranom liječniku opće/obiteljske medicine. Studenti koji u Zagrebu nemaju izabranog liječnika opće/obiteljske medicine trebaju se javiti nadležnom liječniku školske i adolescentne medicine za Farmaceutsko-biokemijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, dr. med. Ivanki Koder-Krištof (01/4843-818, parni popodne, neparni ujutro).

Studenti se pozivaju na odgovorno ponašanje uz poštivanje svih propisanih epidemioloških preporuka.

Brucoši

Uvodno obraćanje brucošima održati će se prije početka prvog predavanja, u odgovarajućem terminu za pojedinu grupu studenata (u terminu prvog predavanja prema rasporedu).

U sustavu za e-učenje Merlin, u okviru e-kolegija Referada, dostupan ja Vodič za brucoše za akademsku godinu 2020./21., te ostali materijali i obavijesti vezani za početak akademske godine.

 

 

Dokumenti dostupni u okviru e-kolegija Referada:

  • Preporuke za održavanje nastave na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu u vrijeme pandemije bolesti COVID-19 uz primjenu protuepidemijskih mjera
  • Preporuke za izvođenje vježbi na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu u vrijeme pandemije bolesti COVID-19 uz primjenu protuepidemijskih mjeru
  • Upute za studente kod kojih postoji sumnja na COVID-19 infekciju
  • Izjava o obvezi mjerenja temperature
  • Izjava o autorskim pravima
  • Vodič za brucoše
  • usluge Srca - materijali za studente: https://www.srce.unizg.hr/studenti
  • prezentacija o oblicima podrške za studente koje pruža sveučilišni Ured za studente: http://www.unizg.hr/studiji-i-studiranje/podrska-studentima/ured-za-studente/
  • Preporuke za održavanje nastave na visokim učilištima u razdoblju pandemije bolesti COVID-19 uz primjenu protuepidemijskih mjera, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo od 31. kolovoza 2020.