Farmaceutski-biokemijski fakultet

Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
od 1882. godine

REZULTATI objavljeni 15. travnja 2019. - Erasmus+ KA103 programske - Natječaj za 2019/20 SMS studenti studijski boravak

15.4.2019.

Poštovani studenti,

 

rezultati Erasmus+ SMS natječaja za 2019./20. su objavljeni danas 15. travnja 2019., a obavijest možete pronaći na mrežnim stranicama: http://www.unizg.hr/nc/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-studenata/obavijesti-za-studente/ .

 

Žalbe se podnose u pisanom obliku preporučenom poštom, u roku od 8 dana od objave rezultata natječaja na mrežnim stranicama Sveučilišta.  U obzir će biti uzete isključivo žalbe podnesene u tom obliku. Žalbe ili upiti poslani putem elektroničke pošte neće se uzeti u razmatranje. 

Ako student nije zadovoljio formalne uvjete Natječaja npr. prijava nije potpuna, dostavljena je nepravilna dokumentacija, student je poslao više prijava ili je prijavio pogrešnu stranu instituciju i sl., prijava se automatski odbija bez mogućnosti žalbe.

1. Žalba protiv Odluke o odabiru kandidata za studijski boravak podnosi se na adresu fakulteta (Sveučilište u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijski fakultet, A. Kovačića 1, 10000 Zagreb, Fakultetsko povjerenstvo za rangiranje studenata prijavljenih na Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ SMS KA103 za programske zemlje za 2019./2020.). Prijedlog odluke o žalbi daje fakultet/akademija, a konačnu odluku donosi Povjerenstvo za žalbe u programima mobilnosti Sveučilišta u Zagrebu.

2. Žalba protiv odluke o prijavi za slabiji socio-ekonomski status podnosi se direktno Sveučilištu, u pisarnicu Sveučilišta u Zagrebu, Trg Republike Hrvatske 14, 10000 Zagreb,  s naznakom „Žalba Erasmus+ socio status 2019/20: Povjerenstvo za žalbe u programima mobilnosti” Ured za međunarodnu suradnju.