Farmaceutski-biokemijski fakultet

Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
od 1882. godine

STEM stipendije

2.11.2020.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja uputilo je obavijest s uputama za provjeru podataka svim redovitim studentima studijskih programa u STEM područjima znanosti. Obavijest je poslana na njihove adrese elektroničke pošte evidentirane u AAI@EduHr sustavu u svrhu provedbe dodjele državnih stipendija u STEM područjima znanosti u akademskoj godini 2020./2021.

Studenti ispravnost podataka o broju ECTS-a i prosjeku ocjena, odnosno rezultatu državne mature, provjeravaju na poveznici https://stemstipendije.mzo.hr/. Studenti se u aplikaciju prijavljuju vlastitim AAI@EduHr elektroničkim identitetom. Svim studentima bit će ujedno dodijeljena jedinstvena identifikacijska oznaka kojom će nakon objave rang-lista moći utvrditi svoje mjesto na rang-listi.

Primijete li studenti da njihovi podaci o broju ECTS bodova i prosjeku ocjena u aplikaciji nisu ispravni, u svrhu ispravka podataka trebaju se žurno obratiti studentskoj poslovnici.

Ako studenti primijete da u aplikaciji nisu ispravno navedeni podaci o rezultatima državne mature, studenti se mogu obratiti Ministarstvu znanosti i obrazovanja na adresu elektroničke pošte stem-stipendije@mzo.hr.

U slučaju da student na svoju adresu elektroničke pošte unutar AAI@EduHr sustava iz nekog razloga ne zaprimi predmetnu obavijest, napominjemo da ona nije preduvjet za konkuriranje za državnu STEM stipendiju te svi studenti, neovisno o zaprimanju e-maila, mogu od ponedjeljka, 2. studenog 2020. godine od 8:00 sati, svoje podatke provjeriti na poveznici: https://stemstipendije.mzo.hr/.

Studentima se preporučuje redovito praćenje mrežne stranice Ministarstva znanosti i obrazovanja, mrežne stranice projekta http://stem.mzo.hr/ te službene Facebook stranice Državne STEM stipendije.