Farmaceutski-biokemijski fakultet

Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
od 1882. godine

Otvoren natječaj za prestižne stipendije Nacionalnog programa stipendiranja Za žene u znanosti

9.11.2020.

Poštovani,
 
veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas da su L'Oreal ADRIA i Hrvatsko povjerenstvo za UNESCO pri Ministarstvu kulture i medija petnaestu godinu zaredom raspisali natječaj za Nacionalni program stipendiranja „Za žene u znanosti“. U jubilarnoj 15. godini nove će četiri mlade znanstvenice iz područja prirodnih znanosti, uključujući i interdisciplinarna područja biti nagrađene pojedinačnim stipendijama u vrijednosti od 5.000 € (u kunskoj protuvrijednosti).
 
Prijave za ovu prestižnu stipendiju traju od 9. studenoga do 4. prosinca 2020. godine.
 
Svi detalji natječaja dostupni su na internetskim stranicama Ministarstva kulture i medija: https://min-kulture.gov.hr/vijesti-8/nacionalni-program-stipendiranja-za-zene-u-znanosti-2021-20241/20241
 
Ovim putem Vas molimo za podršku Nacionalnom programu stipendiranja L'Oreal-UNESCO „Za žene u znanosti“ na način da ovu obavijest proslijedite svojim kanalima do svih potencijalnih kandidatkinja. Ujedno, u privitku šaljemo i informativni plakat za koji bismo Vas ljubazno zamolili da ga, ukoliko ste u mogućnosti, isprintate te objavite na oglasnoj ploči Vaše cijenjene ustanove.
 
Za sva dodatna pitanja i pojašnjenja stojimo na raspolaganju.
 
Unaprijed zahvaljujemo i srdačno Vas pozdravljamo,
 
Organizacijski tim Nacionalnog programa stipendiranja L'OREAL – UNESCO „Za žene u znanosti“
 
RUŽICA HERCEG I CONSULTANT
ruzica.herceg@mpr.hr