Farmaceutski-biokemijski fakultet

Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
od 1882. godine

 

eSTUDENT je najaktivnija studentska organizacija u Hrvatskoj osnovana s ciljem povezivanja najboljih studenata s najboljim poduzećima. Cijelu udrugu, kao i sve projekte, radionice i inicijative vode sami studenti koji posjeduju veliku motivaciju i volju da mijenjaju svijet i okruženje u kojem žive nabolje.

Udruga broji preko 300 članova s različitih fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, a projekti Udruge orijentirani su na sva hrvatska sveučilišta, regiju, ali i šire. Uz brojna predavanja i radionice, eSTUDENT organizira čak 7 studentskih natjecanja s ciljem pružanja studentima dodatnih praktičnih i teorijskih znanja, te pritom surađuje s preko 50 hrvatskih renomiranih poduzeća i organizacija.

Neki od projekata eSTUDENTa su: Case Study Competition (natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva), App Start Contest (natjecanje u izradi mobilnih aplikacija), Mozgalo (natjecanje u dubinkoj analizi podataka), Moot Court Croatia (natjecanje u simuliranom suđenju), Vodič za brucoše, Priručnik za apsolvente, Starter (izravno povezivanje studenata s poslodavcima uz brojne edukativne sadržaje)... Osim u organizaciji projekata, članovi se

mogu okušati u brojnim drugim poslovnim izazovima, marketingu, ljudskim potencijalima, informatičkoj podršci, financijama, kao i sudjelovati u međunarodnim projektima.

Sve informacije i detalje o Udruzi možete pronaći na www.estudent.hr.