Farmaceutski-biokemijski fakultet

Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
od 1882. godine

POZIV NA TESTIRANJE – radno mjesto I. vrste – viši stručni savjetnik, interni naziv: viši stručni savjetnik ekonomske struke, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu

7.1.2022.

Povjerenstvo za izbor jednog izvršitelja (m/ž) na radno I. vrste – viši stručni savjetnik, interni naziv: viši stručni savjetnik ekonomske struke, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, daje sljedeću obavijest:

Prethodna pisana provjera znanja i sposobnosti za kandidate prijavljene na javni natječaj (NN br. 139/2021) za izbor jednog izvršitelja (m/ž) na radno mjesto I. vrste – viši stručni savjetnik, interni naziv: viši stručni savjetnik ekonomske struke, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, održat će se 13. siječnja 2022. godine i obuhvaća provjeru znanja iz područja nabave (Zakon o javnoj nabavi NN 120/16; Pravilnik o dokumentaciji o nabavi te ponudi u postupcima javne nabave NN 65/17, 75/20; Pravilnik o planu nabave, registru ugovora, prethodnom savjetovanju i analizi tržišta u javnoj nabavi NN 101/17, 144/20; Pravilnik o elektroničkoj žalbi u javnoj nabavi NN 101/17; Pravilnik o provedbi jednostavne nabave Sveučilišta u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta: http://www.pharma.unizg.hr/files/file/dokumenti/2020/01_10_Pravilnik%20o%20provedbi%20jednostavne%20nabave%20na%20FBF-u.pdf ) te poznavanje rada na računalu.

Kandidati koji na pisanoj provjeri znanja i sposobnosti ostvare najmanje 60% ukupnih bodova bit će pozvani na selekcijski razgovor.

Kandidati koji ispunjavaju opće i formalne uvjete iz natječaja bit će putem elektroničke pošte obaviješteni o točnom vremenu i mjestu održavanja testiranja, odnosno selekcijskog razgovora.

Po dolasku na provjeru znanja od kandidata će biti zatraženo predočenje odgovarajuće identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta kandidata.

Kandidati koji ne mogu dokazati identitet ne mogu pristupiti testiranju.

Molimo kandidate da ponesu svoj pribor za pisanje i da za vrijeme boravka na testiranju koriste zaštitnu masku zbog trenutne epidemiološke situacije.