Farmaceutski-biokemijski fakultet

Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
od 1882. godine

Erasmus Mundus

Erasmus Mundus je program Europske unije kojem je osnovni cilj promidžba europskog visokog obrazovanja i poticanje uspješne međunarodne suradnje. Erasmus Mundus se provodi stvaranjem centara izvrsnosti na visokim učilištima kroz združene diplomske i doktorske studije, a omogućava stipendiranje studenata i profesora.

Studenti Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta mogu se prijavljivati na aktivnosti u kojima sudjeluje Sveučilište u Zagrebu. Te aktivnosti omogućuju dolaznu i odlaznu razmjenu studenata, istraživača, nastavnika i administrativnog osoblja s visokim učilištima koja su članovi konzorcija. Sveučilište u Zagrebu sudjeluje kao partner u sljedećim projektima mobilnosti:

  • L0T 1: EU-METALIC II - EU-Morocco-Egypt-Tunisia-Algeria-Libya International Cooperation II
  • LOT 7: Basileus V - Balkans Academic Scheme for the Internationalisation of Learning in cooperation with EU universities - Strand 1 - Lot 7 (Western Balkans)
  • L0T 9: Euro-Asian Cooperation for Excellence and Advancement 2 (Euro-Asian CEA 2)
  • L0T 9: SILKROUTE-SILKROad Universities Towards Europe
  • LOT 11: EXPERTS4Asia - Exchange by Promoting Quality Education, Research and Training in South and South-East Asia
  • LOT 16: BE MUNDUS - Brazil Europe Mundus

Natječaji za Erasmus Mundus stipendije objavljuju se na web stranici Sveučillišta u Zagrebu. Više informacija o Erasmus Mundus programu možete naći na stranicama Sveučilišta u Zagrebu.