Preskočite na glavni sadržaj

Projekti

Studentski zbor FBF-a organizira niz projekata povezanih s promidžbom farmaceutske i medicinsko-biokemijske djelatnosti, poput studentskih izleta, javnih tribina i projekta CinePharm, za čiju se provedbu može dobiti i financijska potpora Sveučilišta u Zagrebu na temelju posebnih natječaja za studente. Tijekom tih aktivnosti članovi imaju priliku upoznati svoje kolege čije interese zastupaju, a također je to prilika za međusobno povezivanje studenata i usavršavanje osobnih vještina, poput organizacije i vođenja.

 

Izleti studenata

Članovi su Studentskog zbora FBF-a prošlih godina organizirali niz izleta u Graz, Trst, Padovu, Ljubljanu i Beograd tijekom kojih su studenti našeg fakulteta imali priliku posjetiti druge srodne fakultete i moguće poslodavce diljem Europe, povezati se s budućim kolegama i otkriti bogatu ponudu radnih mjesta diljem Starog kontinenta.
 

 

Javno-zdravstvene tribine

Članovi Studentskog zbora FBF-a dosad su organizirali više javno-zdravstvenih tribina kako bi relevantne teme iz biomedicinskog područja približili svim zainteresiranim studentima, ali
i široj javnosti. Do sada su održane sljedeće tribine:
„Cijepljen - biti ili ne biti“
„Upotreba kanabisa u medicinske svrhe“
 „(NE)pogrešivi doktor Google“
„AI u zdravstvu“CinePharm

Obrazovno-humanitarni projekt CinePharm obuhvaća organizaciju redovitih projekcija dokumentarnih filmova za studente o različitim temama iz biomedicinskog područja uz popratnu kratku raspravu s vodećim stručnjacima iz istog područja. Tijekom projekcije Studentski zbor osigurava besplatne kokice uz prikupljanje dobrovoljnih priloga u različite humanitarne svrhe. Projekt je nagrađen Rektorovom nagradom za akademsku godinu 2019./2020. u kategoriji društveno korisnog rada za akademsku i širu zajednicu.
 

Pretraživanje

Vrh