Preskočite na glavni sadržaj

Akademski život

Natan Koraj, student
Prvi razlog zašto sam se odlučio za rad u laboratoriju bio je moj interes za farmaceutsku analizu. Također sam želio provjeriti je li znanost ono što me zanima. Nakon što sam se navikao na rad u laboratoriju, ta se znatiželja prenijela na svakodnevne eksperimente i postala moj izvor motivacije za sav naporan rad. Tijekom mog rada u laboratoriju, kolege su uvijek bili uz mene spremni za podijeliti savjet i dobro društvo. Tijekom tih nekoliko mjeseci prakse naučio sam mnogo više nego što sam očekivao.
Natan Koraj, student
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Elizabeta Paar, studentica
Odlučila sam se za znanstveno istraživanje na Fakultetu jer je to nešto s čime se želim baviti u budućnosti. Na taj način stekla sam potrebno iskustvo i upoznala proces. Istraživanje sam povezala sa stažiranjem u lokalnoj ljekarni. Istraživanje tijekom studija bitno je za svakoga tko planira upisati doktorski studij, stoga ga toplo preporučam.
Elizabeta Paar, studentica
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Eleonora De Lai, studentica
Za znanstveno-istraživački rad odlučila sam se jer me zanimalo područje kliničke farmacije. Istraživanje je u isto vrijeme bilo izazovno i uzbudljivo. Smatram da je cijelo iskustvo vrlo korisno i motivirajuće. Vještine koje sam poboljšala ovim istraživanjem su fokus, strpljenje i pažnja. Svakako bih ga preporučila studentima koji su motivirani stalnim učenjem novih saznanja.
Eleonora De Lai, studentica
Farmaceutsko-biokemijski fakultet

Pretraživanje

Vrh