Preskočite na glavni sadržaj

Sportska udruga

Sportska udruga
Sportska udruga na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu (SUFBF) djeluje s ciljem promicanja sportskih aktivnosti među studentima. Udruga sudjeluje u organizaciji sportsko-edukacijskih projekata i osigurava fakultetskim ekipama natjecanje u Sveučilišnoj ligi u organizaciji Zagrebačkog Sveučilišnog Športskog Saveza (ZSŠS-a).
 
Akad. godine 2023./24. studenti će predstavljati Fbf u sportovima: futsal(m i ž), rukomet(ž), košarka (m), odbojka (m i ž), veslanje (m i ž) te u raznim borilačkim i individualnim sportovima.
 
U proljeće kada završe Sveučilišna natjecanja studenti predstavljaju fakultet na međunarodnom sportsko-edukacijskom susretu „Humanijada“ gdje s ostalim fakultetima iz biomedicinskog područja i uz preko 1000 studenata drugih fakulteta odmjeravaju snage u ekipnim i drugim sportovima. Također, SUFBF organizira i „Noć kafanskih sportova“ koji je podržan od strane Studentskog centra, a uključuje natjecanja u pub kvizu, stolnom nogometu, pikadu i sl. Na ovaj način SUFBF omogućava studentima uključenost u organizirane oblike tjelesnog vježbanja i te na taj način promče razvoj studentskog sporta na Sveučilištu u Zagrebu.
 
 

VODSTVO SUFBF I VODITELJI SPORTSKIH SEKCIJA
 
UPRAVA:


Predsjednica: Iva Blašković
Tajnica: Nika Lokmić
Koordinator društvenih mreža: Laura Vuić
Koordinator za društvene događaje: Tin Mijatov
Povjerenica za sponzorstva: Karla Tudor
 

VODITELJI SPORTSKIH SEKCIJA:


Mislav Balen -Futsal M
Ema Barić - Futsal Ž, rukomet Ž
Mihovil Moškun -Rukomet M
Luka Ćosić -Košarka M
Lucija Kauzler -Košarka Ž
Robert Korošec i Goran Švaganović -Odbojka i odbojka na pijesku M
Lucija Rovis i Ivana Karuc - Odbojka i odbojka na pijesku Ž
Ivan Draganić, Bruna Grubišić, Marija Stipić i Sara Žuvanić - Veslanje M i Ž
Toni Božac - 091 Atletika i Kros M i Ž
 
Sve informacije i kontakt voditelja sekcija možete zatražiti kod predmetnog nastavnika iz predmeta Tjelesna i zdravstvena kultura
Mislav Škovran, mag.cin, pred. TZK
mislav.skovran@pharma.unizg.hr

Pretraživanje

Vrh