Preskočite na glavni sadržaj

REZULTATI - Erasmus+ KA131 programske zemlje - Natječaj SMS za ak. god. 2024./25. - studijski boravak studenata

25.svibnja 2024.
REZULTATI - Erasmus+ KA131 programske zemlje - Natječaj SMS za ak. god. 2024./25. - studijski boravak studenata
Poštovani studenti,
 
objavljeni su rezultati Erasmus+ SMS natječaja u svrhu studijskog boravka studenata za ak. god. 2024./25. 
Obavijest možete pronaći na sveučilišnim stranicama preko poveznice
http://www.unizg.hr/nc/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-studenata/obavijesti-za-studente/.
 
UPUTA O ŽALBI:
(sukladno čl. 30. Pravilnika o međunarodnoj mobilnost)
Žalbe se podnose u pisanom obliku preporučenom poštom u roku od 8 dana od objave rezultata Natječaja na mrežnim stranicama Sveučilišta. U obzir će biti uzete isključivo žalbe podnesene u tom obliku. Žalbe ili upiti poslani putem elektroničke pošte neće se uzeti u razmatranje.
Ako student nije zadovoljio formalne uvjete Natječaja npr. prijava nije potpuna, dostavljena je nepravilna dokumentacija, student je poslao više prijava ili je prijavio pogrešnu stranu instituciju i sl., prijava se automatski odbija bez mogućnosti žalbe.
 
1. Žalba protiv Odluke o odabiru kandidata za studijski boravak podnosi se na adresu Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta  (A. Kovačića 1, 10000 Zagreb; Povjerenstvo za rangiranje studenata prijavljenih na Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa ključne aktivnosti 1 unutar programskih zemalja (KA131) za akademsku godinu 2024./2025.). Prijedlog odluke o žalbi daje fakultet/akademija, a konačnu odluku donosi Povjerenstvo za žalbe u programima mobilnosti Sveučilišta u Zagrebu.
 
2. Žalba protiv odluke o prijavi za niži socio-ekonomski status podnosi se direktno Sveučilištu, na adresu: Sveučilište u Zagrebu, Trg Republike Hrvatske 14, 10000 Zagreb, s naznakom „Žalba Erasmus+ sociostatus 2023/24: Povjerenstvo za žalbe u programima mobilnosti” (Središnji ured za međunarodnu suradnju).
 
3. Žalba protiv odluke o prijavi za status studenta s manje mogućnosti podnosi se na adresu Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta  (A. Kovačića 1, 10000 Zagreb; Povjerenstvo za rangiranje studenata prijavljenih na Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru
Erasmus+ programa ključne aktivnosti 1 unutar programskih zemalja (KA131) za akademsku godinu 2024./2025.) (izuzev studenata nižeg socio-ekonomskog statusa, vidi pod 2. Žalba protiv odluke o prijavi za niži socio-ekonomski status). Prijedlog odluke o žalbi daje fakultet/akademija, a konačnu odluku donosi Povjerenstvo za žalbe u programima mobilnosti Sveučilišta u Zagrebu.
 

Pretraživanje

Vrh