Preskočite na glavni sadržaj

Poziv na testiranje - viši stručni referent u Studentskoj poslovnici

05.srpnja 2024.
Poziv na testiranje - viši stručni referent u Studentskoj poslovnici
Povjerenstvo za izbor jednog izvršitelja (m/ž) na radno mjesto II. vrste - viši referent, interni naziv: viši stručni referent, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, u Studentskoj poslovnici daje sljedeću obavijest:
 
Prethodna pisana provjera znanja i sposobnosti za kandidate prijavljene na javni natječaj (NN br. 69/2024) za izbor jednog izvršitelja (m/ž) na radno mjesto II. vrste - viši referent, interni naziv: viši stručni referent, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, u Studentskoj poslovnici, održat će se u srijedu 10. srpnja 2024. godine.
 
Kandidati koji na pisanoj provjeri znanja i sposobnosti ostvare najmanje 50% ukupnih bodova bit će pozvani na selekcijski razgovor.
 
Kandidati koji ispunjavaju opće i formalne uvjete iz natječaja bit će putem elektroničke pošte obaviješteni o točnom vremenu i mjestu održavanja testiranja, odnosno selekcijskog razgovora.
 
Po dolasku na provjeru znanja od kandidata će biti zatraženo predočenje odgovarajuće identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta kandidata.
 
Kandidati koji ne mogu dokazati identitet ne mogu pristupiti testiranju.

Pretraživanje

Vrh